De praktijk

 

Onze praktijk is vriendelijk en overzichtelijk, met twee grote oefen/behandelkamers, een ruimte voor rustige ontspannen therapievormen en een oefenzaaltje voor medische fitness. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur op het gebied van medische fitness, myofeedback training en audiovisuele ondersteuning. Bij de medische training doorloopt u onder  directe begeleiding een persoonlijk aangepast oefenprogramma.

 

Medewerkers

Johan Sloothaak, fysiotherapeut (eigenaar)

Diny Commeren, fysiotherapeute

Marieke  Kloonen, fysiotherapeute

Niels van Hamont, voedingsconsulent/oefenbegeleider en praktijkondersteuner

Openingstijden.
De praktijk is geopend op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. Woensdagmiddag is de praktijk vanaf 14.00 uur gesloten.  Sommige dagen werken de fysiotherapeuten ook op andere tijden.

De secretaresse kan u vertellen wanneer welke fysiotherapeut aanwezig is.

Telefoon.
Hoewel de praktijk telefonisch goed bereikbaar is, kan het toch voorkomen dat de lijn bezet is. U helpt ons door de gesprekken kort te houden. Wilt u, als er niet wordt opgenomen, zo vriendelijk zijn om na een aantal minuten opnieuw te proberen.

Praktijkondersteuner
Niels van Hamont is de schakel tussen u en de fysiotherapeut. U kunt met veel vragen bij hen terecht. Zij maken de afspraken en zijn het eerst aanspreekbaar via de telefoon of aan de balie.

Toegankelijkheid.
De praktijk is toegankelijk voor rolstoelpatiënten doordat alle behandelruimtes ruim zijn en zich op de begane grond bevinden.

Afzeggen.    
Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden de kosten van de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Betaling.                                                                                                                                                                                           

Bent u aangesloten bij een ziektekostenverzekeraar dan worden de betalingen elektronisch afgehandeld. U kunt via een account bij die verzekeraar controleren of de declaraties goed zijn verwerkt. Wanneer u zelf de behandeling moet betalen, krijgt u van ons maandelijks een rekening.

Betalingsvoorwaarden.
Wij hanteren voor de patiënten die zelf zorg moeten dragen voor de betaling van behandelingen de gebruikelijke betalingsvoorwaarden.

Hygiëne.
In verband met de hygiëne in de praktijk is het een goede gewoonte een grote badhanddoek mee te nemen om op te liggen tijdens de behandeling. Bij gebruik van onze oefenapparatuur tijdens de fitnesstraining is een gewone handdoek en het dragen van sportschoenen praktisch.

Bewijs van verzekering.
Wilt u de eerste keer dat u komt uw bewijs van verzekering en BSN nummer meenemen?