Onze praktijk is vriendelijk en overzichtelijk, met twee grote oefen/behandelkamers, een ruimte voor therapie met aandacht voor rust en ontspanning en een oefenzaaltje voor medische fitness. Wij maken gebruik van de modernste apparatuur op het gebied van medische fitness en feedback training met audiovisuele ondersteuning. Bij de medische training doorloopt u onder directe begeleiding een voor uw persoon aangepast oefenprogramma.

Medewerkers

Johan Sloothaak, fysiotherapeut (eigenaar)

Diny Commeren, fysiotherapeute

Marieke  Kloonen, fysiotherapeute

Niels v Hamont, Gewichtsconsulent en praktijkondersteuner

Openingstijden.

Maandag: 8.00 uur tot 20.00 uur
Dinsdag: 8.00 uur tot 12.30 uur
Woensdag: 8.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag: 8.00 uur tot 20.00 uur
Vrijdag: Alleen telefonisch bereikbaar

Telefoon

Hoewel de praktijk telefonisch goed te bereikbaar is, kan het toch voorkomen dat de lijn bezet is. Wilt u, als er niet wordt opgenomen, zo vriendelijk zijn om na een aantal minuten opnieuw te proberen. Krijgt u het antwoordapparaat dan kunt u de voicemail inspreken en zullen wij u zo snel mogelijk terugbellen.

Praktijkondersteuner

Niels van Hamont is de schakel tussen u en de fysiotherapeut. U kunt met veel vragen bij hem terecht. Hij maakt de afspraken en is als eerste aanspreekbaar via de telefoon of aan de balie.

Toegankelijkheid

De praktijk is toegankelijk voor rolstoelpatiënten doordat alle behandelruimtes ruim zijn en zich op de begane grond bevinden.

Afzeggen

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, worden de kosten van de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Betaling

Bent u aangesloten bij een ziektekostenverzekeraar dan worden de betalingen elektronisch afgehandeld. U kunt via een account bij die verzekeraar controleren of de declaraties goed zijn verwerkt. Wanneer u zelf de behandeling moet betalen, krijgt u van ons maandelijks een rekening.

Betalingsvoorwaarden

Wij hanteren voor de patiënten die zelf zorg moeten dragen voor de betaling van behandelingen de gebruikelijke betalingsvoorwaarden.

Hygiëne

In verband met de hygiëne in de praktijk is het een goede gewoonte een grote badhanddoek mee te nemen om op te liggen tijdens de behandeling. Bij gebruik van onze oefenapparatuur tijdens de fitnesstraining is een gewone handdoek en het dragen van sportschoenen praktisch.

Binnenkijken?